Roller Derby home

Ovikellon kilahtaessa sisäpuolelta kuuluu armoton haukku. Bongo ei oikein innostu uusista tyypeistä kodissaan, mutta tottuu melko pian ja pääsemme kuvaushommiin. Eteisestä jo ei voinut olla huomaamatta mahtavaa pinkin sävyä, joka peitti keittiön ja osittain olohuoneen seiniä. Viileä vaalea ja hopean hohto saivat asunnon näyttämään todella raikkaalta ja valoisalta rohkean punaisen rinnalla. 

Sohvanurkkaus on oivaltavasti erotettu muusta tilasta hopeaisella itämaistyylisellä tapetilla. Orientaali tunnelmahan tässä kaksiossa vallitsee, jota luovat tapetin lisäksi tumma puulattia, kuviolliset tyynyt sohvalla ja muut pienet yksityiskohdat.


Makuuhuoneen suuntaan katsellessa kiinnittyy huomio naulakkoon, jossa on selkeä merkki asukkaan muistakin kiinnostuksen kohteista. Sievä seilorimekko ja pienet hatut viittaavat vahvasti burlesquen harrastamiseen. Ja niinhan se on asiaa kysyessäni. Harrastus on alkanut kuulemma aika hiljattain ystävän innoittamana. Rekvisiittaa on tuotu maailman matkoilta ja tehty itse.

Sängyn tyynypäähän on tapetoitu tummalla lilalla kaunis pääty. Jalkopäässä piirongin päällä korkealla melkein katonrajaan asti ulottuu puuovinen peili. Se on niin korkealla, ettei siitä oikeastaan nää mitään ja se herättääkin mielikuvituksen lentoon. Narniaanko sen kautta pääsee sujahtamaan? Ihana yksityiskohta ja oiva väline illalla sängyssä unelmointiin.

Sitten päästäänkin unenomaisista tunnelmista tosi toimiin. Tämän plikan harrastuksesta ei nimittäin vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Roller Derby on kohtalaisen uusi tuttavuus ja utelinkin asiasta lisää, sillä verkkosukkahousut ja miniäkin minimpi tyllihamonen herättää kaikenlaisia ajatuksia. Tampere Rollin´Hosin riveissä kamppailee kolmisenkymmentä raisusta meiningistä pitävää naista. Ja homma vedetään läpi naisellisissa releissä, ei missään lötköverkkareissa. ”Roller Derbyssä on pilkahdus feminismiä, punk-asennetta ja kiusoittelua.” (Valo 7.5.2010)  Mielenkiintoinen tuttavuus, sanon mä.

Tämä oli taas niitä reissuja joilla oppii jotain uutta. Ihan mahtavaa, kiitos. Ja sitten uusia koitoksia kohden.

Advertisement

~ Kirjoittanut unelmoija : 17 huhtikuun, 2011.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: